Tassuparkin esittely

Tassuparkki Oy on 1.8.2009 toimintansa aloittanut yritys, jonka päätoimialana on lemmikkien hoito. Tilat on remontoitu tarkoitukseen sopiviksi vuonna 2005 ja ne ovat hyväksytty virallisesti eläinten pitoon soveltuviksi. Lämmitysmuoto on lattialämmitys, jota tuetaan kahdella ilmalämpöpumpulla joilla kesäaikaan myös viilennetään. Rakennuksessa on 19 erikokoista koirapaikkaa, 6 combihäkkiä joissa voi olla koiria tai kissoja - ja perheen lemmikit samassa mikäli kokoero ei ole liian suuri. Jokaiselle häkille on oma ulkohäkki.

Lemmikkihoitola Tassuparkki tarha sisäkuva

Päivärutiini alkaa klo 6.30 aamu-ulkoilulla, klo 7 aamuruokailu, klo 7.15 alkavat jokaisen koppikunnan erilliset lenkit lämpörajat huomioiden (-22, +22), lenkitys päättyy n.klo 11. Lenkkien jälkeen vielä ennen päivälepoa käydään ulkona. Iltapäivällä vuorottaista ulkoilua klo viiden ruokintaan saakka. Ruokinnan jälkeen myös ulkoilua, iltahommat loppuvat 20.30-21. Ulkona viihtyvät saavat olla kelistä riippuen aamu- ja iltapäivät ulkona mutta yöksi muut paitsi ulkona kotonakin elävät koirat tulevat sisälle. Ulkona siis käydään vähintään kuusi kertaa päivässä ellei sitten olla siellä melkein koko ajan, varsinkin kesällä.

Tassuparkissa ei ole irtoeläintoimintaa.

Koirien tilat käsittävät 13:sta asukilla oman makuutilan sekä ulkoiluhäkin omalla käyntiluukulla, lisäksi kuusi paikkaa ilman ulkoluukkua, joista koirat ulkoilevat juoksutushäkeissä. Luukut eivät ole talvisin vedon takia käytössä. Juoksutushäkkejä on kolme joista yksi ympärysmitaltaan 90m eli myös jättirotuiset pääsevät liikkumaan kunnolla. Kahdeksan paikoista on perhepaikkoja, joihin sopii useampi saman perheen koira tai kaksi jättirotuista.​

Lemmikkihoitola Tassuparkki tarha sisäkuva

Kesällä kissat ulkoilevat omistajan niin halutessa omassa häkissään.

Päivähoitotoiminta jatkuu entisellään, aikavälillä 7-19 sovitusti.

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy

Turkistarhantie 5
80770 Kontiolahti

puh. 050 410 9388
tassuparkki@saunalahti.fi