Varausohjeet

AVOINNA VAIN sovitusti 7-11.30 sekä 15-19

Varaukset numerosta 050 410 9388

Hoitopaikkoja voi tiedustella sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta varauksia otetaan vastaan ainoastaan puhelimitse. Puhelin avoinna vain aukioloaikana. Tutustumiskäynnit sovitusti ainoastaan varausten yhteydessä. Tutustumisaika maanantaisin klo 17.

Saapuminen ja lähteminen hoitolasta ilmoitetaan joko soittamalla tai tekstiviestillä viimeistään kahta tuntia ennen, eläinten tuonnit ja noudot aikavälillä 7-11.30 ja 15-19. Viesteissä eläimen nimi ja kellonaika, jolloin se saapuu/lähtee. Tutustukaa ennen hoitoon saapumista hoitosopimukseen, koska se on voimassa eläimen saavuttua hoitolaan.

Muutoksista hoitoajassa, peruutuksesta tms. ilmoittakaa mahdollisimman pian. Muistattehan ettei hoitolaan voi tuoda juoksunarttuja muuten kuin eristettyyn tilaan.

Jos koiria on enemmän kuin yksi eivätkä ne tule keskenään toimeen on parempi varata suoraan omat häkit. Mukaan voi halutessaan tuoda omia leluja ym. muttei välttämättä tarvitse, kaikki löytyy täältä. Pedit ovat mallia Vetbed, ruoka on J&V tuoteperhe (kana-riisi, kevyt, junior sekä energia).

Tervetuloa!

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy

Turkistarhantie 5
80770 Kontiolahti

puh. 050 410 9388
tassuparkki@saunalahti.fi