Hoitosopimus

Tämä sopimus astuu voimaan eläimen saapuessa ja on voimassa eläimen lähtöön saakka.

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy
Turkistarhantie 5
80770 Kontiolahti as.
050-4109388

  1. Hoitomaksuun sisältyy täydellinen ylöspito ja säännöllinen ulkoilutus joko aidatulla alueella tai hihnassa. Lemmikin lääkitys asiakkaan ohjeiden mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Mikäli lemmikillä on erikoisruokavalio ruoka tulee kotoa.
  2. Koiralla on hoitoon tuotaessa oltava voimassa penikkatauti-, tarttuva maksatulehdus-, kennelyskä- ja parvorokotus, kissalla kissaruttorokotus. Rokotuksista esitettävä pyydettäessä eläinlääkärin allekirjoittama todistus. Myös lemmikin madotuksesta ja muista loishäädöistä on huolehdittu säännöllisesti eikä lemmikki sairasta mitään tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa.
  3. Mikäli eläin sairastuu/loukkaantuu hoidossa olon aikana, se saa tarpeellisen lääkityksen. Eläinlääkäri-, lääke- ja muut sairaudesta aiheutuneet kulut eläimen omistaja sitoutuu suorittamaan.
  4. Mahdolliset huomautukset eläimen hoidosta on omistajan tehtävä kirjallisesti viimeistään KAHDEN VUOROKAUDEN kuluttua hoidon päättymisestä.
  5. Hoito sekä mahdolliset muut kustannukset on maksettava viimeistään lemmikkiä noudettaessa. Lemmikkihoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa lemmikkiä, mikäli maksua ei suoriteta. Lemmikki katsotaan jätetyn noutamatta, kunnes maksu on tapahtunut.
  6. Mikäli lemmikki jätetään noutamatta eikä uutta ajankohtaa ole sovittu, on lemmikkihoitolalla oikeus toimia lemmikin suhteen kuin lemmikki olisi löytöeläin. Lemmikki toimitetaan omistajan/haltijan kustannuksella löytöeläinsuojaan 2 vrk:n kuluttua hoitojakson päättymisestä, tällöin eläinsuojelulain 15§ astuu voimaan. Omistajalta/haltijalta veloitetaan jo sovittu hoitojakso, 10 lisävuorokautta, siirto ja löytöeläinsuojan veloittama taksa.
  7. Mikäli lemmikki sairastuu, vahingoittuu, katoaa tai kuolee lemmikkihoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannusten suuruiseen korvaukseen.

Lemmikkihoitola Tassuparkki Oy

Turkistarhantie 5
80770 Kontiolahti

puh. 050 410 9388
tassuparkki@saunalahti.fi